Άννα Χατζησοφιά: «Το MEGA δεν περιμένει καν το εφετείο» γράφει για την επιστροφή του «50-50»

Η επιστροφή της κωμικής σειράς «50-50» που θα προβάλλεται σε επανάληψή, έχει φέρει αντιδράσεις με τις γνώμες να διχάζονται για την επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με εκείνους που διαφωνούν με αυτή την απόφαση, συντάσσεται και η σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά. Μέσω Twitter, έκανε μία ανάρτηση σχετική με το θέμα, γράφοντας: «Το Μega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας». 

Δείτε την ανάρτησή της

«Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη της σειράς» λέει ο Θωμόπουλος
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, σχολίασε την επιστροφή του «50-50» στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», λέγοντας: «Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ».

Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί, ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα αγιοποιήσει τον Πέτρο η επανάληψη της σειράς. Είναι μία δουλειά που έκανε, έφυσε αίμα για αυτή τη δουλειά και τη χάρηκε ο κόσμος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι» είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΗ «κοιλάδα των ρόδων» είναι μία πολύ μυστηριώδης περιοχή και κρύβει φοβερά και τρομερά μυστικά!
Επόμενο άρθροSurvivor All Star: Νικητής στον τελικό ο Σάκης Κατσούλης