Έκοψε την πίτα του το HERAKLION YACHTING CLUB

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του HERAKLION YACHTING CLUB στο κέντρο ‘ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ’ στις Αρχάνες το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.

Παρουσία του Υπουργού και μέλους του club Λευτέρη Αυγενάκη, των μελών του Δ.Σ., Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχου Λ.Σ. Ευθύμη Δουβή, και του Δ/νων Σύμβουλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Μηνά Παπαδάκη, παράλληλα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη, τον υπολιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Νίκο Τσομπάνη, τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Ηρακλείου cpt. Χάρη Καρουζάκη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Σ., του ROTARY CANDIA, αλλά και πολλών μελών και φίλων του Club από όλη την Κρήτη, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Ο Πρόεδρος του H.Y.C. Δημήτρης Γιαβρίδης έκοψε την πίτα που σταύρωσε ο Πανοσιολογιότατος πάτερ Χρυσόστομος, ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκκινίδης παρουσίασε τους σκοπούς του club, ο Γ. Γραμματέας Στράτος Αρτεμάκης τα πεπραγμένα και το πρόγραμμα του 2024.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα που συνεχίστηκε μέχρι αργά. Πολλά και μεγάλα δώρα, εκπλήξεις, εξαιρετικό αλλά και πλούσιο φαγητό σε μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση. Μεγάλο ευχαριστώ στους δωροθέτες για τα ξεχωριστά δώρα της βραδιάς.

Προηγούμενο άρθροΣυσκέψεις στην Πολιτική Προστασία για την επιδείνωση του καιρού – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Επόμενο άρθροΟ Α.Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος