Έφη Κοντού: Μάγεψε η τελευταία μούσα του Γιώργου Ζαμπέτα στην εκπομπή-αφιέρωμα για τον εμβληματικό δημιουργό!

Αφιερωμένη σε έναν μεγάλο δημιουργό, που προσέφερε όσο λίγοι στο λαϊκό τραγούδι, ήταν η εκπομπή «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου, ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος μπορεί να έφυγε από τη ζωή πριν 32 χρόνια, ωστόσο είναι (και θα είναι πάντα) εδώ μέσα από τα τραγούδια-διαμάντια που μας χάρισε.

Σε αυτή την υπέροχη μουσική βραδιά για τον σπουδαίο μουσικό, performer, ερμηνευτή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού μάγεψε η τελευταία μούσα του Ζαμπέτα, η Έφη Κοντού.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος και μέντοράς της και ήταν από τους ανθρώπους που πίστεψαν όσο λίγοι στην αξία της.

Παράλληλα η Έφη Κοντού τραγούδησε και το τραγούδι «Τ’ Αγόρια», το οποίο είχε ξεχωρίσει στον δίσκο της με δημιουργίες του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκίνηση στην εκπομπή ήταν διάχυτη, καθώς όλοι θυμήθηκαν ιστορίες και παλιές αγαπημένες στιγμές τους με τον πληθωρικό Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος έγραψε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο λαϊκό τραγούδι και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας μέσα από τα τραγούδια του.

Προηγούμενο άρθροΟ Ε.Ε.Σ. διοργανώνει μεγάλη Μουσική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη (4/2)
Επόμενο άρθροΕξεταστική για Τέμπη – Μ. Καποτόρτο: Οι όποιοι εκτροχιασμοί οφείλονται σε ευθύνη του ΟΣΕ