Αλέξης Γεωργούλης: Η αντίδραση της πρώην συντρόφου του, Μαρίλιας Μητρούση, σε ερωτήσεις για τις καταγγελίες εις βάρος του

Τη Μαρίλια Μητρούση «εντόπισαν» οι τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, σε βραδινή της έξοδο και της απηύθυναν ερωτήσεις, μεταξύ άλλων,

για τον πρώην σύντροφό της, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Η ηθοποιός και κόρη του ηθοποιού, Μιχάλη Μητρούση, απέφυγε να απαντήσει σε τίποτα αναφορικά με τον ευρωβουλευτή και δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της.

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά Αυτό έχω να πω εγώ» δήλωσε, αρχικά, ενώ μετά την επιμονή των δημοσιογράφων συνέχισε:

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση.

Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης. Χρόνια πολλά».

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά» είπε στις κάμερες, όπως παρουσίασε το «Happy Day», προσπαθώντας να ξεφύγει, μέχρι που επενέβη ο πατέρας της, Μιχάλης Μητρούσης.

«Τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;» φώναξε ο ηθοποιός και συνέχισε απαντώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη:

«Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς.

Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη».

πηγη: protothema.gr
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Προηγούμενο άρθροΈγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 ο Ρομπέρτο Καβάλι – 38χρονη η μητέρα
Επόμενο άρθροΖώδια: Τι θα… συμβεί αυτή την εβδομάδα