Ανάδρομος Δίας μέχρι τον Δεκέμβριο: Τι επιπτώσεις θα έχει σε κάθε ζώδιο;

Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον ισχυρογνώμονα Ταύρο, από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία τα πάντα μοιάζουν εκτός ελέγχου, ο Δίας προσφέρει μια ευκαιρία να αναζητήσετε ισορροπία και αφθονία κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες αυτού του τυχερού πλανήτη, διαβάστε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας και δράστε ανάλογα.

Κριός

Ετοιμαστείτε για μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σας! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να φιλτράρετε τα πράγματα που δεν φέρνουν πλέον αξία στη ζωή σας. Επιπλέον, μια οικονομική ευκαιρία από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Η δεύτερη ή η τρίτη φορά μπορεί να είναι γοητευτική, αλλά περιμένετε μέχρι να περάσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 15 Σεπτεμβρίου προτού πάρετε μια τελική απόφαση.

Ταύρος

Η αίσθηση για τον εαυτό σας αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτή η ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε την προσωπική σας πορεία και το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, βγαίνει από τη δική της ανάδρομη πορεία στις 3 Σεπτεμβρίου, ίσως είναι καιρός για μια εσωτερική και εξωτερική ανανέωση.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Δίας μπορεί να σας βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στη μαγεία του υποσυνείδητου σας, ώστε να μπορέσετε να εκφράσετε τα πράγματα που θέλετε στον υλικό κόσμο.Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε νέες πνευματικές πρακτικές ή να επαναξιολογήσετε ό,τι κάνετε σήμερα για να νιώσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Κρατήστε ένα ημερολόγιο ή κάντε διαλογισμό, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

Καρκίνος

Οι περιστασιακές σας σχέσεις μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν και να μετατρέπονται, τελικά, σε βαθύτερες σχέσεις. Οι νέοι άνθρωποι που έχουν γίνει μέρος της ζωής σας μπορεί να μείνουν κοντά σας και για το μέλλον. Από το να συναντήσετε τους παλιούς σας κολλητούς μέχρι να φιλοξενήσετε ένα brunch στο σπίτι, αυτή η ανάδρομη πορεία είναι το σύνθημά σας για να προωθήσετε μια υγιή κοινωνική ζωή.

Λέων

Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό της καριέρας σας. Αν δεν είστε ευχαριστημένες με όσα κάνετε, οι συνέπειες του επαγγελματικού σας «ξεπουλήματος» θα φανούν σύντομα. Αυτή η ανάδρομη πορεία, όμως, είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια πλήρη επαγγελματική στροφή, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μια σημαντική επαγγελματική σχέση από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για εξέλιξη. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Δίας εξιτάρει την περιέργεια και την ανάγκη σας για περιπλάνησή, «ενθαρρύνοντάς» σας να μάθετε νέα πράγματα και να διευρύνετε το μυαλό σας με τρόπο που θα είναι ωφέλιμος για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη στιγμή, αποκτώντας μια νέα δεξιότητα ή ένα νέο χόμπι.

Ζυγός

Προσοχή στις συμφωνίες σας, απαιτεί ο ανάδρομος Δίας. Επαναξιολογήστε τυχόν συμβόλαια ή συνεργασίες που αφορούν χρήματα. Αν υπάρχει μια συμφωνία που δεν σας φαίνεται απόλυτα δίκαιη, ίσως είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τους όρους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Δία για να εξοφλήσετε χρέη ή να διαπραγματευτείτε πληρωμές και συμβόλαια.

Σκορπιός

Από τον εραστή σας μέχρι τους συναδέλφους σας, ο ανάδρομος Δίας θα επηρεάσει τις πιο στενές σας σχέσεις. Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να επανεκτιμήσετε την ποιότητα αυτών των δεσμών. Είναι πιθανό να αναβιώσουν και παλιές ερωτικές φλόγες ή φιλίες. Όπως και να ‘χει, αυτή η περίοδος έχει να κάνει με το να συγκρατηθείτε και να αποφασίσετε τι αξία προσθέτουν αυτές οι σχέσεις στη ζωή σας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας φέρνει ισορροπία στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Επικεντρωθείτε στην υγεία και την ευημερία σας. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να ενσωματώσετε καθημερινές συνήθειες που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να συνδεθείτε με πρώην συναδέλφους, κάτι που θα μπορούσε να σας ανοίξει νέες πόρτες.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Δίας ήρθε για να σας θυμίσει ότι η ψυχαγωγία είναι μια μεγάλη πηγή θεραπείας, γι’ αυτό διασκεδάστε και γλεντήστε. Αν ασχολείστε μόνο με τη δουλειά, δεσμευτείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, ακόμα κι αν χρειαστεί να το προγραμματίσετε στο ημερολόγιό σας. Το να δώσετε χώρο στον εαυτό σας να περάσει καλά είναι ένας τρόπος για να τον φροντίσετε.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα για μια ολική μεταμόρφωση στο σπίτι, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Ο ανάδρομος Δίας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αρχίσετε να εντοπίζετε τις ρωγμές στην οικιακή σας ζωή που πρέπει να επιδιορθωθούν, είτε πρόκειται για μια οικογενειακή σχέση είτε για μια κυριολεκτική ρωγμή σε έναν χώρο του σπιτιού σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην επιμέλεια του ιδανικού σας χώρου κάνοντας επιτέλους εκείνες τις ιδιαίτερες βελτιώσεις που ονειρευόσασταν.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η ώρα της περιπέτειας είναι εδώ. Ο ανάδρομος Δίας σάς εμπνέει να εξερευνήσετε έναν νέο προορισμό, αναζωογονώντας το πνεύμα σας και ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας. Επίσης, φαίνεται πως, μακρινοί συγγενείς και γείτονες μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη από την προσοχή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πράξτε αναλόγως.

Προηγούμενο άρθροΗλιάννα Ζέρβα: Ξεπέρασε στο TikTok τις 5 εκατ. προβολές σε λίγα 24ωρα με ένα ζεϊμπέκικο!
Επόμενο άρθροΠοιες είναι οι υποχρεώσεις της DMA για τις μεγάλες ψηφιακές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το απόρρητο της ψηφιακής κατανάλωσης