Από σήμερα έως 16 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω -Ποια ζώδια ευνοούνται

Από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας ευκαιρίες για ευνοϊκές αλλαγές σε τρία ζώδια.

Ενώ το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη από τον φλογερό Τοξότη μάς προσέφερε στιγμές περιπέτειας και ενθουσιασμού,

πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα μάς προσγειώνει και μας φέρνει προ των ευθυνών μας.

Έτσι δρούμε με σοβαρότητα και ωριμότητα στις σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές).

Η συγκεκριμένη θέση ευνοεί περισσότερο από όλα τα ζώδια της γης, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά και εκείνα του νερού.

Τα τρία που θα βιώσουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Αισιοδοξία, κέφι και θετική διάθεση: Αυτά σας προσφέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς. Νιώθετε έτοιμες να κατακτήσετε κάθε στόχο σας, ενώ είστε πιο τολμηρές απέναντι σε ρίσκα και αλλαγές. Το διάστημα που θα παραμείνει ο κυβερνήτης πλανήτης σας στον Αιγόκερω είναι ιδανικό για να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή σε κάτι που εδώ και καιρό σχεδιάζετε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας μέσα από ταξίδια και νέες δραστηριότητες.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας βοηθά να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να εντυπωσιάσετε. Αν και λέτε πως δεν σας αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, κατά βάθος σας αρέσει η φροντίδα και οι φιλοφρονήσεις που δέχεστε αυτόν τον καιρό. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας. Θα λάβετε την αναγνώριση που αξίζετε στην εργασία σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Η γοητεία και η ομορφιά σας αγγίζουν την κορυφή αυτόν τον καιρό και η επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι η αιτία. Οι σχέσεις σας ευνοούνται ιδιαίτερα και θα έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

Θα καταλάβετε ότι οι διαφωνίες δεν έχουν κανένα νόημα και θα επιλύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους με ψυχραιμία και λογική.

Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και ανοίξτε τα μυαλά σας καθώς μια νέα συνεργασία έρχεται και θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς.

 

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Υδατοσφαίρισης των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας και του Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής
Επόμενο άρθροΚορινθία: 3 άτομα είχαν “χόμπι” την κλοπή μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών