Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

ζώδια

Κάθε ζώδιο έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, αλλά αναφορικά με την ευφυΐα, υπάρχει ένα που κατέχει επάξια την πρώτη θέση, υποστηρίζουν οι αστρολόγοι.

Στη λίστα με τα πιο έξυπνα ζώδια συγκαταλέγονται οι Καρκίνοι, με τη συναισθηματική ευφυΐα τους να τους βοηθά και στα επαγγελματικά τους.

Οι Ζυγοί, οι οποίοι αγαπούν πολύ το διάβασμα και τη γνώση και έτσι καταφέρνουν πάντα να έχουν επιχειρήματα στις συζητήσεις τους.

Οι Τοξότες, που προτιμούν να λαμβάνουν τις γνώσεις τους μέσω των εμπειριών τους και αντιλαμβάνονται τον κόσμο πιο σφαιρικά και οι Δίδυμοι, οι οποίοι μπορούν κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις,

ενώ «απορροφούν» διαρκώς νέες πληροφορίες – είτε προέρχονται από τον επαγγελματικό τομέα είτε από τον τομέα των προσωπικών τους.

Ποιο ζώδιο, όμως, κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα;

Το νούμερο ένα έξυπνο ζώδιο είναι ο Υδροχόος. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, όσοι γεννιούνται με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο, παρουσιάζουν αυξημένες γνωστικές ικανότητες και υψηλά επίπεδα IQ.

Το μυαλό τους σκέφτεται μπροστά από των άλλων και κινείται σε πολύ προοδευτικά μονοπάτια. Με κυβερνήτη πλανήτη τους τον Ουρανό

– τον πλανήτη της καινοτομίας και της δημιουργικότητας – καταφέρνουν και επεξεργάζονται γρήγορα τα δεδομένα και βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματα.

«Είναι πρωτοπόροι, εκκεντρικοί και συχνά πολύ μπροστά από την εποχή τους», λέει η αστρολόγος Anna Kovach.

«Αντιλαμβάνονται εύκολα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και έχουν μία διορατικότητα που οι γύρω τους εκτιμούν πολύ».

Παράλληλα, αυτό το ζώδιο διακρίνεται για τις ηθικές του αξίες και την ανάγκη του να βοηθά την κοινωνία να βελτιώνεται, παίρνοντας ρίσκα και καταφέρνοντας πράγματα πριν οι άλλοι αντιληφθούν την αλλαγή.

Προηγούμενο άρθροΠρωινό: Αν ο καφές ή το τσάι σας είναι υπερβολικά ζεστά, αυξάνεται ο κίνδυνος καρκίνου
Επόμενο άρθροΒίκυ Μανώλη: Εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της με μαγιό – Η φωτό από τις διακοπές της