Αφροδίτη στους Διδύμους: Ποιοι και σε ποιους τομείς θα δούνε “κέρδη”

Η Αφροδίτη από τις 11/4 έως και τις 7/5 θα βρίσκεται στους Διδύμους και αρκετά ζώδια θα εξαντλήσουν τα επικοινωνιακά τους χαρίσματα, θα γίνουν πιο ευέλικτα, προσαρμοστικά, θα ικανοποιήσουν την περιέργειά τους κ.α

Σύμφωνα με το Astrology.gr όπως κάθε Αφροδίτη, έτσι κι η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά,

αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όχι μόνο θα βγει η ερωτιάρικη και παιχνιδιάρα φύση σου, αλλά κι ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι θα κάνεις, προκειμένου να μην μένεις με ερωτηματικά και αμφιβολίες.

Από την άλλη, επικοινωνιακά δε θα πιάνεσαι, από δω θα τα πας, από εκεί θα τα φέρνεις, το δικό σου θα γίνεται, αφού έχεις τον τρόπο να πείθεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο.

Ξέγνοιαστος, ανέμελος και σχεδόν με μια εφηβική διάθεση, θα τραβάς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Με ευκολία στο πλησίασμα και στο να κάνεις καινούργιες επαφές, θα έχεις τις ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως να περάσεις καλά, βγάζοντας τα σπασμένα του προηγούμενου καιρού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον 2ο οίκο σου θα σε αποζημιώσει ηθικά και υλικά. Δεν είναι μόνο ότι θα σε κάνει πιο ευέλικτο και πονηρούλη, αλλά θα σου δώσει και το κίνητρο να ξεκολλήσεις από τις συντηρητικές σου θέσεις και να δεις αλλιώς τα πράγματα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Κι εδώ που τα λέμε, βλέποντας τι γίνεται γύρω σου, το πιο εύκολο θα είναι να το ρίξεις κι εσύ στην τρελή, να κοιτάξεις πώς θα βγεις κερδισμένος και στους δυο τομείς, αφού ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

Ίσως ψάξεις τρόπους και εναλλακτικές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, εφ’ όσον το ‘χεις! Τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου έτσι κι αλλιώς θα είναι ανεβασμένα, όμως πιο πιθανό είναι να αναζητάς ανάλαφρες περιπέτειες που θα σε αναζωογονήσουν, παρά μια σταθερή συντροφιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο σου, φορτωμένη με δώρα, τόσο υλικά, όσο και ερωτικά, δύο τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μάλιστα, κάτω από αυτές τις συγκυρίες, το να παραμείνεις αλώβητος και να μην χάσεις ό,τι έχεις είναι πιο σημαντικό, αφού αρκετοί μετρούν ζημιές και χασούρες.

Θα επωφεληθείς από διάφορες καταστάσεις και αν παραμείνεις ευέλικτος και έτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες, τότε θα βγάλεις και χρήμα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καλύψεις τις άμεσες υποχρεώσεις σου, χωρίς να βάλεις χέρι σε αυτά που έχεις στην άκρη (αν έχεις) ή να αγχωθείς για το πώς θα τα βγάλεις πέρα.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις ή εξελίξεις θα έχεις κι από τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή την εφορία. Από την άλλη, ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει ένα δροσερό αεράκι στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να ξεφύγεις από τα άλλα θέματα πουαντιμετωπίζεις και σε μιζεριάζουν.

Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις ένα ταίρι για να περνάς όμορφα, να μην εξαρτάται από σένα, αλλά κυρίως να υπάρχει επικοινωνία και να “φτιάχνει” το μυαλό σου κι όχι μόνο το κορμί σου.

Αρκετά σκασμένος είσαι από τα άλλα ζητήματά σου, το μόνο που δε θέλεις αυτή την εποχή είναι πάθη και δράματα γι’ αυτό και αν δε σου βγαίνει όπως το έχεις στο μυαλό σου, θα στρίβεις αλά Γαλλικά.

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας.

Ακόμα, ωραίες στιγμές και χαρές, να περιμένεις κι από το παιδί σου.

Προηγούμενο άρθροΤα 6 ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑ τον ΠΛΑΝΗΤΗ
Επόμενο άρθροΚαρκίνος στοματοφάρρυγγα: Κι όμως δεν φταίει το κάπνισμα!