Δέσποινα Μοίρου: Sold out το «Rock Stars 2023» ημερολόγιό της και stand up comedy θρίαμβος στο Χόλιγουντ (εικόνες)

Θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ, γίνεται για μία ακόμη φορά, η Δέσποινα Μοίρου. Η Ελληνίδα ηθοποιός, σαρώνει με τις πωλήσεις του νέου της ημερολογίου, τιμής-ένεκεν, στους μεγαλύτερους ροκ σταρς, ενώ σημειώνει τεράστια, επιτυχία, με το stand up comedy show, που παρουσιάζει, στα μεγαλύτερα κλαμπ, και με θαμμώνες της, διάσημους αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής.

Τεράστια επιτυχία για την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό, το ότι κατάφερε, να έχει πλέον, το δικό της διπλό show, στο Comedy Store, αλλά και στο Din Don Show, με τους Don Barris, και την Maryjane Green, προκαλώντας, ντελίριο γέλιου, με τις μεταμορφώσεις της, και το κωμικό τσαλάκωμά της, για κάθε ρόλο. Κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά και τα εύσημα, των ίδιων των διάσημων ροκ σταρς, που υποδύεται, όπως o Αnthony Kiedes, των Red Hot Chili Peppers, αλλά και ο Lenny Kravitz, όπου η μεταμόρφωσή  της, σε εκείνον, έκανε το κοινό να παραληρήσει, τόσο στα 0scars 2023, όσο και στην Sunset Blvd, όπου περπάτησε και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η Δέσποινα Μοίρου, έχοντας στο βιογραφικό της, σπουδαία βραβεία, όπως «Βραβείο αγαπημένης κωμικού ηθοποιου & συγγραφέα 2018» και «Καλύτερη κωμική ηθοποιός “Best Stand Up comedy actress” 2019», μετά και την τεράστια επιτυχία που είχαν σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, τα δύο προηγούμενα κωμικά ημερολόγιά της, με τίτλο «Ηollywood Stars Calendar 2021 & 2022», δέχτηκε και τρίτη φορά, από τον γνωστό εκδοτικό οίκο,Comic Media Publications , για ένα ημερολόγιο πολυτελείας για το 2023, το οποίο σαρώνει παγκοσμίως.

Έχοντας εμφανιστεί στα προηγούμενα ημερολόγιά της, ως Lucile Ball, Marilyn Monroe, Joan Crawford, Liz Taylor, Ava Gardner, Natalie Wood, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Vivien Leigh, ως Sophia Loren Ozzy Osbourne,Sofia Vergara, Arianna Huffington, Judge Judy,Lady Gaga,Kim Kardashian,Eminem ,Penelope Cruz ,Elton John,Freddie Mercury, David Bowie, Johnny Depp/Jack sparrow, Lindsay Lohan,  και άλλους, φέτος επέλεξε να υποδυθεί, μόνο άντρες ροκ σταρς.

Έτσι σε κάθε μήνα του «Rock Stars Calendar 2023», την απολαμβάνουμε, ως JiιmMorrison, Bob Marley, Frank Zappa, Lenny Kravitz και άλλους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι είναι μία καλλιτέχνιδα-χαμαιλέων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροO Mέγας Αλέξανδρος στις αφηγήσεις του Κορανίου – Τα ρυπαρά γένη – Οι Γωγ και οι Μαγώγ
Επόμενο άρθροΠ. Λαγούτης: “Έπιασα πάτο αλλά… γλύτωσα”