Δίας στον Ταύρο: Αυτά είναι τα ζώδια που θα εκτοξευθούν τα οικονομικά τους

ζώδια

Από τις 16 Μαΐου, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαΐου του 2024.

Αυτή η θέση του Δία όχι μόνο θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να δημιουργηθούν ευκαιρίες αλλά τρία ζώδια θα δουν και τα πορτοφόλια τους να γεμίζουν.

Με τον Δία από αυτή την θέση, αξιολογείτε και τη ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και αντιλαμβάνεστε πλέον τι σας είναι σημαντικό, απαραίτητο και τι έχει ουσιαστική αξία στη ζωή σας.

Ταύρος

Φιλοξενείτε τον Δία για έναν ολόκληρο χρόνο, επομένως γίνεστε ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, γιατί μετά από τα αλλεπάλληλα χαστούκια αναποδιών, αλλαγών, ανατροπών έφτασε η στιγμή να χαμογελάσει και το χειλάκι σας.

Θα απολαύσετε αυτά που είχατε στερηθεί τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την χαρά, την διασκέδαση, την ανεμελιά κάποιες στιγμές, τον έρωτα και θα καταφέρετε ουσιαστικά όχι μόνο να γιατρέψετε πληγές, αλλά και να εκπληρώσετε προσδοκίες.

Η ανάγκη σας για επέκταση, απόκτηση, επένδυση, εξασφάλιση, θα είναι τονισμένη και αυτή η ανάγκη θα σας οδηγήσει και σε ρίσκα.

Είναι πολύ πιθανό να επενδύσετε κάποια χρήματα για έναν σκοπό, να κάνετε μία αγορά και να ζοριστείτε και στα οικονομικά σας προκειμένου να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα! Πέραν τούτου, εκτός από την ψυχαγωγία και τις επενδύσεις, θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονιά πολύ περισσότερο και με την εμφάνισή σας. Κούρες ομορφιάς, μασάζ, μακιγιάζ και εκλεκτικές – ποιοτικές αγορές θα έχουν την τιμητική τους. Προσοχή μόνο στην υπερβολή με την διατροφή!

Δίδυμοι

Ο Δίας από τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δηλαδή από τον Ταύρο για έναν ολόκληρο χρόνο σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας που σας σώζει έστω και την τελευταία στιγμή από στραβάδια, αναποδιές, προβλήματα.

Στα επαγγελματικά θα υπάρξει ανάπτυξη, εξέλιξη, θα υπάρξουν μυστικές – κρυφές συνεργασίες, χρειάζεται όμως να διαφυλάττετε το όνομά σας, τα συμφέροντά σας και να αποφεύγετε κάθε μορφή παρασκηνίου που μπορεί να συνδέεται με χρήμα – συμφέροντα.

Στα προσωπικά σας, καλείστε να εργαστείτε περισσότερο με το μέσα σας και με τα συναισθήματά σας. Θα υπάρξουν στιγμές υπερβολής που οι ευαισθησίες σας θα φτάσουν στο «πικ» τους και θα νιώσετε ότι έχετε ανάγκη ένα χέρι βοηθείας, μία συμβουλή.

Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές εκείνες που εσείς ανιδιοτελώς θα προσφέρετε σε έναν άνθρωπο την βοήθειά σας. Στο τέλος της πορείας του Δία από τον Ταύρο, διαπιστώνετε ότι ενδυναμωθήκατε ψυχολογικά.

Καρκίνος

Τα αδύνατα γίνονται δυνατά για εσάς από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο! Η παρουσία του Δία από τον Ταύρο δεν θα σας είναι αδιάφορη, απεναντίας θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε προς νέες κατευθύνσεις και να εκπληρώσετε σημαντικές επιθυμίες και σχέδια. Η ανάγκη σας για τόνωση της κοινωνικής σας ζωής θα είναι αυξημένη ετούτη τη χρονιά, θα βγείτε περισσότερο, θα πάτε στα ταβερνάκια σας, θα μιλήσετε με περισσότερο κόσμο, θα κάνετε νέους φίλους.

Έντονη θα είναι και η ανάγκη σας για συλλογική δραστηριοποίηση, για ένταξη σε ομάδες. Χαρακτηριστική θα είναι η δημοφιλία σας, στο χώρο και στους κύκλους που κινείστε, αφού θα είστε περιζήτητοι. Σημαντική ανάπτυξη θα έχετε στα επαγγελματικά σας ιδιαίτερα αν ασχολείστε με τον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας, της δικτύωσης. Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ο Δίας από τον Ταύρο θα σας αφήσει με μία γλυκιά γεύση στα χείλη, γιατί στην πορεία του θα γεννηθούν νέες προσδοκίες αλλά και θα εκπληρώσετε αυτά που θεωρούσατε ότι είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα!

Λέων

Σημαντική είναι για εσάς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, αφού για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στην κορφή του ωροσκοπίου σας ενισχύοντας τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα οράματα που έχετε για το μέλλον. Ξεκινάτε ένα έτος που θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου, ανέλιξης επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής. Μπορεί να είναι η προαγωγή που ελπίζατε, η προβολή που περιμένατε, η αλλαγή που πάντα θέλατε να κάνετε και τώρα ήρθε η ώρα της!

Ένας μεγάλος επαγγελματικός στόχος λοιπόν θα πάρει σταδιακά σάρκα και οστά! Παρά τ’ αυτά είναι και μία χρονιά που θα εδραιώσετε περισσότερο το όνομά σας στους χώρους που κινείστε, θα επιτύχετε γενικότερους στόχους που έχετε για το μέλλον σας, ενώ η προοπτική ενός γάμου είναι πολύ πιθανή. Μέσα σε όλα αυτά, συχνά μπορεί να μπαϊλντίζετε, γιατί πρέπει να φύγουν κάποια χρήματα για έναν σκοπό. Η πρόοδος όμως της ζωής σας θα σας φέρει χαρά και ικανοποίηση.

Παρθένος

Χρονιά επέκτασης ανοίγεται μπροστά σας με τον Δία να κινείται στον 9ο Ηλιακό σας οίκο έως και τα τέλη του Μάη του 2024. Η αισιοδοξία επανέρχεται, η ανάγκη σας να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη ζωή σας ικανοποιείται, ενώ ο Δίας από αυτή την θέση σας ανοίγει τα φτερά για μεγαλεπήβολα σχέδια. Σημαντική ανάπτυξη θα έχετε εσείς που ασχολείστε επαγγελματικό με το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ανώτερη εκπαίδευση ή ακόμα και με τον τουρισμό ή και τα νομικά.

Στην πορεία αυτού του έτους θα ζήσετε μαγευτικές εμπειρίες ενώ θα αποκομίσετε και πολύ σημαντικές γνώσεις. Επιτυχίες αναμένονται σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες (είτε έναρξη είτε ολοκλήρωση σπουδών) σε επαφές με εξωτερικό αλλά και σε νομικές υποθέσεις.

Ζυγός

Ο Δίας θα κινείται για έναν ολόκληρο χρόνο στον 8ο Ηλιακό σας Οίκο, επομένως η εύνοια, οι ευκαιρίες και τα δώρα που αναμένεται να λάβετε αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα. Μία αύξηση, ένα μπόνους, μία σημαντική πώληση, ή μία επικερδής ενοικίαση αναμένεται να γίνει αυτό τον καιρό. Εσείς που περιμένετε να εγκριθεί το δάνειο για το σπίτι που θέλετε να αγοράσετε, να αναμένετε ότι πράγματι αυτό που περιμένετε έρχεται.

Η τόνωση η οικονομική ωστόσο για πολλούς μπορεί να προέλθει μέσα από μία κληρονομιά, μία επένδυση, ή ακόμα και με την τόνωση του εισοδήματος του/της συζύγου. Η σεξουαλική ζωή τονώνεται σημαντικά όπου θα ζήσετε σαγηνευτικές εμπειρίες που θα ξυπνήσουν όλες σας τις αισθήσεις. Η ψυχολογία σας θα έχει τα σκαμπανεβάσματά της, ενώ η υπερβολή στον τρόπο σκέψης σας μπορεί να διεγείρει συναισθήματα τα οποία είχατε καλά κρυμμένα.

Σκορπιός

Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα σας φλερτάρει, αφού θα κινείται ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τονώνοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αντιλαμβάνεστε και εσείς μέσα σε αυτό τον χρόνο ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που θα πλαισιώνουν. Στη δουλειά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συνάψετε νέες συμφωνίες που θα σταθούν επικερδείς, θα κάνετε νέες συνεργασίες και θα έχετε ενισχυμένο το πνεύμα ομαδικότητας.

Στην προσωπική σας ζωή, ετοιμάζεστε να καλωσορίστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο. Χαρακτηριστική όμως θα είναι και η ανάγκη σας για ανανέωση, νέες σχέσεις ενώ σταδιακά θα αναπτυχθεί πολύ παραπάνω και η ανάγκη σας για ουσιαστική δέσμευση. Ο έρωτας καραδοκεί αιφνίδια, αλλόκοτα και περίεργα…

Τοξότης

Εργασία και χαρά; Κάπως έτσι φαίνεται να είναι για εσάς.

Η ανέμελη περίοδος λαμβάνει τέλος και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου ξυπνά πολύ περισσότερο μέσα σας την ανάγκη και την επιθυμία για εργασιακή βελτίωση, ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ανανέωση των συνηθειών σας.

Αυτή η ανάγκη αναμένεται να εκπληρωθεί, όμως είναι βέβαιο ότι από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο το πρόγραμμά σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, θα αναλάβετε νέες εργασίες στην πλάτη σας, συχνά θα κουράζεστε και θα αγχώνεστε παραμελώντας τις βασικές ανάγκες όπως είναι η σωστή διατροφή ή ο καλός ύπνος.

Σε αυτό το σημείο ο Δίας από τον Ταύρο θα σας θυμίσει ότι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και ότι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε και μια βασική υποχρέωση, να φροντίζετε εσάς.

Σε αυτή την ετήσια περίοδο λοιπόν, αναβαθμίζετε ,βελτιώνετε εργασιακές συνθήκες, και ασχολείστε με την ενδυνάμωση της φυσικής σας κατάστασης γιατί κάποτε το παραμελήσατε και τώρα ήρθε ο καιρός.

Αιγόκερως

Είστε από τα ζώδια που θα βρεθείτε εξαιρετικά ευεργετημένος από την πορεία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου και είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο αφού ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.

Το έτος αυτό λοιπόν, που ξεκινά από την καρδιά του Μάη του 2023 και ολοκληρώνεται στα τέλη του Μάη του 2024, θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρο σε όλα τα επίπεδα.

Σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, στο εμπόριο, σε επαγγελματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διασκέδαση, την ομορφιά, τα παιδιά.

Η δημιουργικότητά σας θα φτάσει στο «πικ» της ενώ οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία θα είναι περισσότερες. Μέσα σε όλα αυτά είναι φανερό ότι και ο έρωτας για ζωή δεν θα λείψει.

Ο έρωτας θα σας σκοπεύει με τα βέλη του εκπληρώνοντας επιθυμίες σας και δείχνοντάς σας για μία ακόμα φορά ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη!

Υδροχόος

Αισθητή θα είναι η παρουσία του Δία στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου, από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο! Στην πορεία αυτού του έτους βελτιώνεται η ψυχολογία σας, η ποιότητα της ζωής σας, καλωσορίζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ικανοποιείστε μέσα από θέματα που συνδέονται με ακίνητη περιουσία.

Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και καταφέρνετε μαζί σαν γροθιά όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα, αλλά να αφήσετε περισσότερο χώρο και στις χαρές. Ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι πολύ πιθανό να κάνει τώρα την άφιξη του.

Πολλοί από τους Υδροχόους θα κάνουν μία αλλαγή ή μία μετακόμιση, που θα είναι για καλό σκοπό. Οι ευκαιρίες για μία πιο σταθερή και στρωτή ζωή, θα δοθούν και η επιθυμία αυτή αναμένεται να εκπληρωθεί.

Ιχθύες

Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, στον Ταύρο και από τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου αναμένεται να χαρίσει σημαντικές και αξιοσημείωτες προοπτικές για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες, γνωριμίες.

Αλλάζετε τρόπο σκέψης, ανανεώνεστε, είστε αρκετά πιο αισιόδοξος και στις καθημερινές σας επικοινωνίες δεν αφήνετε καμία πληροφορία να πάει χαμένη αλλά την εξελίσσετε ένα βήμα παρακάτω.

Είστε διαρκώς σε κίνηση, έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους ενώ πολύ πιθανή είναι και η αλλαγή μεταφορικού μέσου, η αλλαγή γειτονιάς (προς το καλύτερο)!

Χρηματοοικονομικές συμφωνίες μπορούν να πάνε την πορεία της καριέρας σας ένα βήμα παρακάτω, αρκεί να μπορείτε να διακρίνετε ποια πρόταση σας συμφέρει πράγματι πολύ περισσότερο.

Προηγούμενο άρθροHarvard: Γιατρός αποκαλύπτει ποια βιταμίνη βοηθάει τον εγκέφαλο
Επόμενο άρθροΥγεία: Το μυστικό για την μακροζωία βρίσκεται σε αυτό το φρούτο