Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία και ΜΚΟ από τη Citi Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε από τη Citi Ελλάδας η δωρεά 113 ηλεκτρονικών υπολογιστών και 110 οθονών σε 16 δημόσια σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο ζωής του στα γραφεία των εργαζομένων της Citi Ελλάδας, παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση για να αναβαθμίσει εργαστήρια πληροφορικής σχολείων, να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία και να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες μαθητών και μαθητριών.

Η επαναχρησιμοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού, εκτός από την υποστήριξη σχολείων και κοινωνικών ομάδων έχει ιδιαίτερη σημασία διότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω της μείωσης αποβλήτων, ρύπων και χρήσης πρώτων υλών.

«Με χαρά ανταποκρινόμαστε κάθε φορά στα αιτήματα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ΜΚΟ για δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος να υποστηρίξουμε ενήλικες και παιδιά στη διαδικασία του ψηφιακού εγγραμματισμού και παράλληλα, να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος» υπογράμμισε η κα. Μανίνα Μενιδιάτη, Public Affairs Officer, Citi Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα τα επιδόματα Ιανουαρίου από τον ΟΠΕΚΑ, συνολικού ύψους 206 εκατομμυρίων ευρώ
Επόμενο άρθροΕγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών