Εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας και του ΠΟΥ/Ευρώπης για την έναρξη του προγράμματος “Health-IQ”

Το Υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) Ευρώπης μέσω του Γραφείου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών στην Αθήνα διοργανώνουν απο κοινού την εναρκτήρια εκδήλωση για το πρόγραμμα “Health-IQ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, 10:00 – 15:00, στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, 17674, Καλλιθέα).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ/Ευρώπης Δρ. Hans Kluge και η Διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικών και Συστημάτων Υγείας των χωρών του ΠΟΥ/Ευρώπης Natasha Azzopardi Muscat.

Το “Health-IQ” έχει ως στόχο τον προσδιορισμό και την ανάπτυξη μιας ισχυρής και τεκμηριωμένης προσέγγισης για τη μέτρηση και τη βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης και της ασφάλειας των ασθενών στη χώρα μας.

Όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα, κυρία Νεφέλη Ρωμανού στο ακόλουθο email: [email protected]

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Προηγούμενο άρθροΣυναυλίες του Γιάννη Χαρούλη στο σκοτάδι, για την ενίσχυση ανθρώπων που ζουν στο δρόμο
Επόμενο άρθροΤο ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της Ελίνας Ψύκου στην Κοπεγχάγη και στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης