Επίσκεψη του Στ. Κασσελάκη στη Βαρβάκειο

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε χθες το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες.

«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας, η ατιμωρησία κυριαρχεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τις συνομιλίες του, ενώ άκουσε τους επαγγελματίες να σημειώνουν πως η Βαρβάκειος «πρέπει να αναδειχθεί, να γνωρίσει ο κόσμος την Αγορά, γιατί πολύς κόσμος την έχει ξεχάσει, π.χ. με το (πασχαλινό) “καλάθι”, που έστρεψε πολύ κόσμο στα σούπερ μάρκετ και τις μεγάλες αλυσίδες».

«Η Βαρβάκειος πρέπει να μείνει ανοιχτή, γιατί αν θα φύγει η Αγορά από τη μέση, [η τιμή του αρνιού] από 10 που είναι σήμερα θα πάει 20 ευρώ τα επόμενα χρόνια. Γιατί εμείς κρατάμε τις τιμές, μόνο η Αγορά μπορεί να κρατήσει τις τιμές, κανένας άλλος», σημείωσαν ακόμα οι καταστηματάρχες, συζητώντας με τον Στέφανο Κασσελάκη που άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους.

Προηγούμενο άρθροH SKY express μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως σε επτά προορισμούς της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΔράσεις για μικρούς και μεγάλους, παράλληλα με το αγωνιστικό υπερθέαμα στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024