Ζιζέλ: Ξέσπασε σε κλάματα όταν την σταμάτησαν για αστυνομικό έλεγχο (βίντεο)

Στη Φλόριντα αστυνομικός σταμάτησε τη Ζιζέλ Μπούντχεν για έλεγχο καθώς το μοντέλο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το όχημα της.

Η Ζιζέλ ήταν ανάστατη (όπως φαίνεται και στην Body cam του αστυνομικού), καθώς, όπως του είπε, ένας παπαράτσι την κυνηγούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτόν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, φαίνεται ξεκάθαρα να κλαίει στο τέλος του βίντεο, δείχνοντας πόσο αναστατωμένη ήταν από το περιστατικό.

«Με καταδιώκει. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο» λέει, κλαίγοντας, στον αστυνομικό, ο οποίος της εξήγησε ότι δεν μπορεί να το απαγορεύσει αυτό στον παπαράτσι και τη συμβούλευσε να πάει να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

«Είμαι τόσο κουρασμένη. Όπου κι αν πάω, έχω τέτοιους τύπους πίσω μου. Τίποτα δεν με προστατεύει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου» λέει φανερά αναστατωμένη στον αστυνομικό, στο βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το ΤΜΖ.

Προηγούμενο άρθροΣυζήτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τη Sophia the Robot
Επόμενο άρθροΟλοκληρώνεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ο κύκλος θεματικών ξεναγήσεων στην εκθεσιακή δράση «Διάλογοι για την ισότητα των φύλων»