Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές αυτή την εβδομάδα

ζώδια

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο έχει ήδη ξεκινήσει και η επιρροή του διαρκέσει μέχρι κα τις 15 Μαΐου.

Οι όψεις των επόμενων ημερών είναι επίσης έντονες και επηρεάζουν περισσότερο τα παρακάτω ζώδια, τα οποία θα βιώσουν καρμικές αλλαγές, την εβδομάδα 24 με 30 Απριλίου.

Ταύρος

Απαιτητικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι επόμενες ημέρες κυρίως σε οικονομικά θέματα. Οι εκλείψεις δημιουργούν ένα ασταθές περιβάλλον, αλλά το εξάγωνο Ήλιου με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το καλύτερο διάστημα για νέα ξεκινήματα.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής σάς επηρεάζει κυρίως στα επαγγελματικά. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Την ίδια ώρα, όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξετε τη δουλειά σας, ακόμα και μέσα από επιτυχίες του παρελθόντος.

Σκορπιός

Ρευστά είναι τα πράγματα για εσάς αυτή την εβδομάδα σε όλους τους τομείς. Δώστε προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς εσείς και ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας παίρνετε μεγάλες αποφάσεις,

Είτε θα πάτε μια σχέση σε ένα επόμενο στάδιο είτε θα συνειδητοποιήσετε ότι κλείνει ένας κύκλος και θα αρχίσετε να αποστασιοποιείστε ώστε να κλείσετε ένα κεφάλαιο οριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα ζώδια τον Μάη θα γίνουν… διπλά!
Επόμενο άρθρο«Ουρανούς»: Ο Πιλάτος Κουνατίδης που γνωρίσαμε στο X-Factor κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι