Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται – Η αρχή του τέλους

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», θα κόψει την ανάσα των φανατικών τηλεθεατών τις επόμενες εβδομάδες. Ο Φίλιππος και το τέλος του, που πλησιάζει, θα απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, μετά την αλλαγή στη συμπεριφορά του και την απόφασή του να τελειώσει τις σπουδές του στην Αθήνα, κάνει μία κουβέντα με τη Βασιλική σχετικά με τον γάμο τους και εκείνη μένει άναυδη με την μεταστροφή του.

Λίγο αργότερα, όμως, η πολύωρη εξαφάνιση του αρχίζει να ανησυχεί την οικογένεια. Η Χάιδω και η Βασιλική αναστατώνονται, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες.

Ο Κουράκος, όμως, ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν μια απαισιόδοξη τροπή.

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους.

Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα.

Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδερφό.

Όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη.

Μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις.

Προηγούμενο άρθροΟ Χρ. Σπίρτζης ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος, ως προς το πρόσωπό του
Επόμενο άρθροEconomist: Τη μεγαλύτερη βελτίωση στο επιχειρηματικό περιβάλλον μεταξύ 82 κρατών σημείωσε η Ελλάδα