Η Παιδαγωγός, Συγγραφέας, Κριτικός Παιδικών και Νεανικών βιβλίων Μαρίζα Ντεκάστρο στα Χανιά

Το 1 ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις με αφορμή την επίσκεψη στα Χανιά της Μαρίζας Ντεκάστρο (παιδαγωγός, συγγραφέας, κριτικός παιδικών και νεανικών βιβλίων):

Α. Για φιλολόγους, που διδάσκουν Λογοτεχνία στην Α΄ Γυμνασίου κατά προτεραιότητα: «Διαβάζουμε δημιουργικά τα βιβλία»: Βιωματικό εργαστήριο δημιουργικής ανάγνωσης σε πραγματική τάξη (με παρατηρητές), Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, δύο διδακτικές ώρες (09:00΄-10:40΄) και Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, τρεις διδακτικές ώρες (09:00΄-11:35΄) στο ίδιο τμήμα Α΄ Γυμνασίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να συμπληρωθεί η εξής φόρμα:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZxor0E59oBTBTFlkw87Lcq9vcjlkt7U B53_LWeRHlIcrnTQ/viewform?usp=sharing (λόγω ελλείψεως χώρου και περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αν χρειαστεί).

Β. Για εκπαιδευτικούς και γονείς: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 6 το απόγευμα, Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα : «Το μέλλον της ανάγνωσης είναι τα παιδιά – Πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα βιβλία».

Source link

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων αρνείται να θέσει σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο για παροχή νέας βοήθειας στην Ουκρανία
Επόμενο άρθροΟμόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Γάζι