Κυρ. Βελόπουλος: Η ακρίβεια έχει διαλύσει την κοινωνία

«Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η κυβέρνηση προαναγγέλλει την πάταξη της ακρίβειας, που έχει κυριολεκτικά διαλύσει την κοινωνία. Οι επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες αποκαλύπτουν την κυβερνητική απάτη, καθώς το κόστος ζωής και οι τιμές στα βασικά είδη διαβίωσης, όχι μόνο δεν χαλιναγωγούνται, αλλά έχουν κυριολεκτικά εκτροχιαστεί», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε χθεσινή δήλωσή του σχετικά με την κυβερνητική πολιτική για την ακρίβεια.

«Το μόνο βέβαιο» προσθέτει, «είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει τη φτώχεια, την πείνα και κυρίως την κυβερνητική ανικανότητα. Ο πρωθυπουργός φυσικά ζει στη δική του πραγματικότητα και πανηγυρίζει για το πλεόνασμα ύψους 2,8 δισ., αντί να απολογείται. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το υποτιθέμενο πλεόνασμα προέρχεται από την ακρίβεια και από την ληστεία του ελληνικού λαού. Η πραγματική οικονομία καταρρέει, δημόσιο και ιδιωτικό χρέος είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, ενώ η κυβέρνηση καταφεύγει σε συνεχή δανεισμό, την ώρα που ο ανέμελος πρωθυπουργός μιλάει για ‘επιτυχία’».

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος ισχυρίζεται: «Η ακρίβεια και η αποτυχία έχουν ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, που με την πολιτική τους υπηρετούν τα καρτέλ και τους ολιγάρχες βασανίζοντας τα πλατιά λαϊκά στρώματα».

Προηγούμενο άρθροΣτην Κομοτηνή η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη για την επίσημη πρεμιέρα της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Εμμ. Καραλή