Μονομάχος 2: Έκρηξη στα γυρίσματα – Στο νοσοκομείο 6 άτομα

Σταματούν τα γυρίσματα του «Μονομάχου 2», μετά από σοβαρό ατύχημα, που σημειώθηκε στο Μαρόκο

Παύση μέχρι αορίστου κάνουν τα γυρίσματα του «Μονομάχου 2», μετά από σοβαρό ατύχημα, που σημειώθηκε στο Μαρόκο, όπου και βρίσκονται τα μέλη της παραγωγής με το καστ.

Έξι μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όταν μία μεγάλη έκρηξη δημιούργησε επικίνδυνη πυρκαγιά.

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στα ειδικά εφέ, που πήγε στραβά. Άλλοι αναφέρουν ότι συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για μια επικίνδυνη σκηνή.

Όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί ατόμων του συνεργείου της ταινίας, ενώ το γεγονός σχολίασε επίσημα η εταιρεία παραγωγής, Paramount Pictures.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας προγραμματισμένης σκηνής στο πλατό του σίκουελ του Μονομάχου, συνέβη ένα ατύχημα στο οποίο αρκετά μέλη του συνεργείου της παραγωγής υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους. Οι ομάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών και ασφάλειας που βρίσκονταν επί τόπου, ήταν σε θέση να δράσουν γρήγορα, ώστε όσοι επλήγησαν να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Όλοι τους βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να δέχονται ιατρικής περίθαλψης» ανέφερε η Paramount Pictures.

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα 6 φρούτα θα σε βοηθήσουν να “ρίξεις” την κοιλιά
Επόμενο άρθροΕρμής Τρισμέγιστος: Το Φως είναι δική σου κληρονομία