Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο θετικά

Η εποχή του Ταύρου ήταν κάθε άλλο παρά χαλαρή φέτος, σε μεγάλο βαθμό λόγω της πολύ ταραχώδους εποχής του ανάδρομου Ερμή και των εκλείψεων. 

Καθώς η εποχή που δίνει προτεραιότητα στην άνεση, την ευχαρίστηση και τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια φτάνει στο τέλος της,

η Νέα Σελήνη του Μαΐου 2023 θα ενθαρρύνει τέσσερα ζώδια να στρέψουν πλήρως την προσοχή τους σε αξιόπιστες και απολαυστικές προσπάθειες.

Η επόμενη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, ονομάζεται Μαύρη. Το Μαύρο Φεγγάρι μπορεί να σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα έχουμε μία επιπλέον Νέα Σελήνη στον ίδιο μήνα, φαινόμενο πολύ σπάνιο, που συμβαίνει μία φορά κάθε 33 μήνες.

Η Μαύρη Σελήνη πραγματοποιείται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου και θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια περισσότερο από άλλα. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αναζητά την ευχαρίστηση μέσα από τις απολαύσεις – χρήματα, φαγητό και οικειότητα. Έτσι, τα παρακάτω ζώδια θα εστιάσουν αρκετά στους παραπάνω τομείς της ζωής τους.

Ταύρος
Στις 19 Μαΐου, ο Ήλιος και η Σελήνη θα ενωθούν στον πρώτο σας οίκο, φωτίζοντας την ενστικτώδη φύση και τις επιθυμίες σας. Ήταν μια ταραχώδης εποχή, αλλά ευτυχώς, αυτή η νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσετε τι έχει πραγματικά σημασία για εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέρα για να δώσετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας με όποιον τρόπο θεωρείτε κατάλληλο – βγάλτε τον εαυτό σας για ένα ωραίο δείπνο, αγοράστε ένα καινούργιο ρούχο ή περάστε χρόνο με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι. Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, γι’ αυτό φροντίστε να τα κάνετε όλα για εσάς και τις ανάγκες σας.

Λέων
Αυτόν τον μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέα ξεκινήματα στην καριέρα και τον επαγγελματικό σας κόσμο που αναδεικνύουν την επιθυμία σας για ικανοποίηση και σταθερότητα. Σε ό,τι αφορά στη δουλειά σας, σας ενδιαφέρει λιγότερο να είστε το επίκεντρο της προσοχής και εστιάζετε περισσότερο στο πώς μπορείτε να οικοδομήσετε κάτι μακροχρόνιο. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία που θα επικυρώνει και θα σταθεροποιεί τις προσπάθειές σας, ενώ παράλληλα θα σας γεμίζει αίσθημα ικανοποίησης.

Σκορπιός
Καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται στον Ταύρο αυτό το μήνα, η προσοχή σας θα στραφεί στις ρομαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γυρίζετε σελίδα στον έρωτα και αυτή η Σελήνη είναι μια ευκαιρία να στηριχτείτε στην άνεση και τη σταθερότητα που σας παρέχουν οι συνδέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφεθεί σε προσωπικές στιγμές με τους άλλους και δεν θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική για να κάνετε πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και να έχετε ταυτόχρονα τη στήριξη ατόμων της οικογένειας σας.

Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει λίγο πιο συναισθηματικούς και ίσως ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας στους δικούς σας ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά.

Είτε πρόκειται να μετακομίσετε, είτε να έρθετε πιο κοντά με ένα συγγενικό πρόσωπο, είτε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι στο σπίτι,

αυτές είναι οι τέλειες ημέρες για να περάσετε χαλαρώνοντας στην άνεση του φυσικού σας περιβάλλοντος.

Προηγούμενο άρθροΖούσαν πράγματι οι Αρχαίοι περισσότερο από 200 χρόνια; – Ποια είναι η πραγματικότητα
Επόμενο άρθροHarvard: Γιατρός αποκαλύπτει ποια βιταμίνη βοηθάει τον εγκέφαλο