Νέος διευθυντής στον OPEN ο Artur Davidian

«Παρελθόν» από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αποτελεί πλέον o πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, Γιάννης Λάτσιος, και ο Ιβάν Σαββίδης, ανέθεσε το πρόγραμμα του σταθμού σε έναν παλιό κι έμπιστο συνεργάτη του.

Ειδικότερα, η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού.

O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN.

Προηγούμενο άρθροΔείτε τις θεραπευτικές του ιδιότητες του Λεβιθόχορτου
Επόμενο άρθροΈτσι θα ξεφορτωθείτε το λίπος από την κοιλιά