Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου-Τα μέτρα της Τροχαίας

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τα οχήματα να κινούνται με σταθερή ροή τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από χθες τις 6.00 το πρωί έως σήμερα στις 6.00 το πρωί έφυγαν από την Αττική 82.027 οχήματα. Συγκεκριμένα 37.311 οχήματα έφυγαν από την Αθηνών-Λαμίας και 44.716 από την Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι έως και την 25η Μαρτίου η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα τροχονομικά στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Τέλος την Δευτέρα 25η Μαρτίου θα ισχύει για το ρεύμα εισόδου από τις 15:00 έως τις 21:00 απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Προηγούμενο άρθροΜε δήλωσή της η Κατ. Σακελλαροπούλου καταδικάζει την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Επόμενο άρθροΣτ. Αρναουτάκης: «Η δωρεά οργάνων αποτελεί τη μεγαλύτερη μορφή ανιδιοτελούς αγάπης προς τους πάσχοντες»