Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει μεγάλη Μουσική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη (4/2)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους 10), διοργανώνει μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά».                                                     

Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 41 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.

Στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξουμε ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.

Προηγούμενο άρθροΤο 2023 χρονιά ρεκόρ για την καθαρή ενέργεια στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΈφη Κοντού: Μάγεψε η τελευταία μούσα του Γιώργου Ζαμπέτα στην εκπομπή-αφιέρωμα για τον εμβληματικό δημιουργό!