Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει πόσες πιθανότητες έχεις να γίνεις… διάσημος στον τομέα σου

Γνώριζες πως ο μήνας που γεννήθηκες, δείχνει πόσες πιθανότητες έχεις για να γίνεις διάσημος στον τομέα σου και άρα επιτυχημένος;

Λίγες ημέρες αφού μάθαμε τι ζώδιο πρέπει να είναι κάποιος για να έχει περισσότερη τύχη ως δισεκατομμυριούχος, νέα έρευνα ισχυρίζεται ότι οι διάσημοι (ανεξαρτήτως τομέα) γεννιούνται συγκεκριμένους μήνες.

Η έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Play Like Mum συγκέντρωσε και εξέτασε στοιχεία επιτυχημένων προσωπικοτήτων από τη σόουμπιζ και τον επιχειρηματικό κόσμο, εστιάζοντας στις ημερομηνίες γέννησής τους.

Τις πληροφορίες άντλησαν από διάφορες λίστες που κατά καιρούς δημοσιεύουν περιοδικά όπως τα Forbes, Money Inc, Business Insider κλπ.

Μεταξύ των 300 ονομάτων στα οποία κατέληξαν υπήρχαν και αυτά των Ariana Grande, Elon Musk, Lionel Messi, Bill Gates, Kim Kardashian και Simon Cowell, με τους τρεις τελευταίους να είναι από τους ελάχιστους που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πάντως, όσοι γεννήθηκαν Νοέμβριο είναι λιγότεροι και ανάμεσά τους είναι οι Leonardo DiCaprio, Gordon Ramsay και DJ Khaled.

Ακολουθεί η λίστα με τους μήνες που έχουν τις πιο «επιτυχημένες γεννήσεις»:

Οκτώβριος – 36
Ιούνιος – 30
Ιούλιος – 28
Ιανουάριος – 27
Απρίλιος – 27
Σεπτέμβριος – 27
Μάιος – 25
Μάρτιος – 23
Αύγουστος – 21
Φεβρουάριος – 20
Δεκέμβριος – 19
Νοέμβριος – 17

Προηγούμενο άρθροΜεγαλόπολη: Εκεί που οι «πρόγονοί» μας κυνηγούσαν ιπποπόταμους και ρινόκερους πριν από 700.000 χρόνια
Επόμενο άρθροΠότε οι πρησμένοι λεμφαδένες δεν υποδεικνύουν καρκίνο;