Ο Πρόεδρος του E.E.Σ. ετιμήθη στην εκδήλωση του CNN Greece για τον θεσμό «Πρόσωπα»

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συμμετείχε στην εκδήλωση του CNN Greece για τον θεσμό «Πρόσωπα», στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (30/1). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του απενεμήθη τιμητική πλακέτα για το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που παράγει καθημερινά ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός Οργανισμός στην Ελλάδα, προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Στην έναρξη της σπουδαίας εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., συμμετείχε σε στρογγυλή τράπεζα με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σοφία Βούλτεψη, εστιάζοντας στις τεράστιες ανθρωπιστικές προκλήσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος ο Ε.Ε.Σ. το 2023 (σεισμός Τουρκία-Συρία, Τέμπη, ναυάγιο στην Πύλο, πυρκαγιές του καλοκαιριού, πλημμύρες Θεσσαλία κ.α.) αλλά και τη συγκινητική και μαζική ανταπόκριση των εθελοντών και του προσωπικού του Ε.Ε.Σ. σε όλες τις έκτακτες καταστάσεις που προέκυψαν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Ε.Ε.Σ. είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΦεβρουάριος: Ανατροπές και επαναστάσεις φέρνει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΚαταγγελία από πρώην εθελοντή για Κ. Πολυχρονόπουλο: «Έπαιζε φρουτάκια, μου ζήτησε λογαριασμό και υποσχέθηκε μερίδιο»