Πανσέληνος 4/6 – Ζώδια: Ξαφνικά νέα και αναπάντεχες συναντήσεις

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού έρχεται στις 4 Ιουνίου και επηρεάζει με τον τρόπο της όλα τα ζώδια.

Το ζώδιο του Τοξότη, όπου σχηματίζεται αυτή η πανσέληνος μας προτρέπει σε περιπέτειες, εμπειρίες και γνώσεις που αποκομίζουμε μέσα από ταξίδια. Προάγει την σπουδή, την εκπαίδευση και την φιλοσοφία.

Αν αυτό που σπείρατε το προηγούμενο διάστημα, ήταν κάτι χειροπιαστό, υλικό, ή συναισθηματικό και είχε υπόσταση, τώρα είναι η στιγμή που θα απολαύσετε την εκπλήρωση του στόχου και την πραγματοποίηση της επιθυμίας.

Σε αυτή την πανσέληνο έχουν λόγο ο Ερμής με τον Ουρανό, που βρίσκονται σε σύνοδο. Είναι ένας από μηχανής θεός που φέρνει ευκαιρίες και δίνει λύσεις, μέσα από ουρανοκατέβατες φαεινές ιδέες.

Παράλληλα φέρνει ξαφνικά νέα, ειδήσεις και συναντήσεις που έρχονται αναπάντεχα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η πανσέληνος σου τάζει ταξίδια μακρινά κι ονειρεμένα! Είναι θετικά προσκείμενη σε εσένα, αφού γίνεται σε ένα πύρινο ζώδιο σαν το δικό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις ένα κύκλο σπουδών, αν είσαι σπουδαστής, να πάρεις το πτυχίο, αν είσαι φοιτητής. Ακόμα μπορείς τώρα να υλοποιήσεις τα σχέδια που έκανες στο παρελθόν για ένα μακρινό ταξίδι. Σε ενδιαφέρει να αποκομίσεις γνώσεις, εμπειρίες γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Η επιθυμία σου να γνωρίσεις άτομα του εξωτερικού, πραγματοποιείται. Ο Άρης πριμοδοτεί τις επιθυμίες σου για μετακινήσεις και επικοινωνίες. Βρισκόμενος μέσα στον 5ο οίκο, ανεβάζει ταχύτητες στα ερωτικά! Γνωριμίες με καινούργια άτομα διαφορετικής κουλτούρας και υπόβαθρου ευνοούνται. Ο Κρόνος μέσα από τον 12ο οίκο, σε θέλει να είσαι πραγματιστής, ρεαλιστής και να μην αιθεροβατείς, γιατί θα απογοητευτείς. Ερμής και Ουρανός, φέρνουν ξαφνικά νέα και ειδήσεις, που αφορούν στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για συναισθηματική και οικονομική κάλυψη. Είναι ένα φεγγάρι που σου δημιουργεί άγχος και σε φορτίζει συναισθηματικά. Νιώθεις πίεση και προτιμάς την εσωστρέφεια. Ίσως η υπεραισιοδοξία που σε διακατείχε το προηγούμενο διάστημα, λόγω του Δία στο ζώδιο σου, σε έκανε πολυέξοδο και σπάταλο, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι τώρα εκτός προϋπολογισμού. Σαφώς έχεις τώρα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Ο Άρης από τον 4ο οίκο βγάζει επιπλέον έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείονται διαφωνίες και τσακωμοί με τους οικείους. Έκτακτα έξοδα και δαπάνες για βλάβες στο σπίτι. Κάποιες φορές απογοητεύεσαι και βλέπεις να καταρρέουν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σου.

Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους φίλους και να κρατήσεις αυτούς που είναι σταθεροί και σε έχουν στηρίξει στα δύσκολα. Έχεις την αρωγή του Δία, του Ερμή και του Ουρανού, που βρίσκονται στο ζώδιο σου, για να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις, αρκεί να μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το φως τούτης της πανσελήνου, σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στο μεταβλητό σταυρό που ανήκει το ζώδιο σου και φωτίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις το δίλημμα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, διότι επηρεάζεσαι πάρα πολύ από την γνώμη τους και καθρεφτίζεις τις δικές σου ανάγκες, στα μάτια τους. Αυτή η πανσέληνος σε ευαισθητοποιεί και βγάζεις έντονα συναισθήματα, προς τους ανθρώπους που αγαπάς.

Μπορείς να νοιάζεσαι για αυτούς, αρκεί να μην υπερβάλλεις και φτάσεις σε σημείο να τους πνίγεις με την αγάπη σου. Τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την άλλη όψη του νομίσματος. Ο Άρης από τον 3ο οίκο σου σε δραστηριοποιεί σε εξόδους, έντονο φλερτ και πολλές μετακινήσεις. Όπως προ είπα, θα πρέπει να προσέχεις, γιατί έχεις την τάση να τσακώνεσαι. Τα λόγια να φιλτράρονται και μετά να λέγονται.

 

Αδιαμφισβήτητα όμως κατακτάς αυτό που θέλεις, απλά κάνε το με περισσότερο τακτ. Ο Κρόνος δημιουργεί εμπόδια στην κοινωνική ζωή και στην δουλειά από τον 10ο οίκο και προσπαθεί να σε συμμαζέψει. Το θετικό όλων είναι πως κερδίζεις πόντους από το μαξιλαράκι ασφαλείας που προσδίδει ο Δίας το οποίο δεν σε αφήνει ξεκρέμαστο ότι κι αν συμβεί. Ο Ερμής κι ο Ουρανός του κάνουν παρέα, προσπαθώντας να σε αφυπνίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή η πανσέληνος, βγάζει άγχος και πίεση για την καθημερινότητα και τις τρέχουσες εκκρεμότητες. Είσαι έντονα φορτισμένος συναισθηματικά και το φως του φεγγαριού εντείνει την επιθυμία σου για τάξη και οργάνωση. Συνήθως βγαίνεις εκτός προγράμματος κι αυτό δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Η δουλειά είναι κουραστική κι έχεις πολλά να κάνεις σε λίγο χρόνο, οπότε πιέζεσαι.

Το άγχος βγάζει ψυχοσωματικά γι’ αυτό να προσέχεις. Είναι ευκαιρία να διακόψεις κακές συνήθειες, ή να μπεις σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Με τον Άρη από τον 2ο οίκο σου, έχεις να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να διευθετείς τα απολύτως απαραίτητα γιατί το ξόδεμα δεν σταματά εδώ. Ο Κρόνος φέρνει εμπόδια στην υλοποίηση ενός ταξιδιού, αλλά και στην επίτευξη των στόχων, αφού θέτει άλλες προτεραιότητες.

Τίποτα δεν χάνεται όμως και μετά από σωστές κινήσεις και επιλογές που θα κάνεις, έρχονται ξαφνικά νέα και παίρνεις βοήθειες. Το φιλικό περιβάλλον είναι άκρως υποστηρικτικό και βρίσκεσαι χωρίς να το περιμένεις σε μια ομάδα ανθρώπων που σε στηρίζουν. Σε αυτό το χώρο δεν αποκλείεται να προκύψει ένας απρόσμενος έρωτας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, η πανσέληνος είναι θετική για σένα αφού γίνεται σε συμβατό ζώδιο με το δικό σου. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει όμορφα πράγματα όπως, διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, παιχνίδι και ανεμελιά. Είσαι από τα πιο τυχερά ζώδια που θα απολαύσεις το φως της πανσελήνου με την συντροφιά ενός αγαπημένου ατόμου.

Έχεις την ευκαιρία ταυτόχρονα να προωθήσεις ταλέντα, καλλιτεχνικές δημιουργίες και να παίξεις σαν παιδί. Ο Άρης στο ζώδιο σου μεγεθύνει τις αρετές που διαθέτεις και σε ωθεί στην δράση. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και βγαίνεις στην μάχη για την διεκδίκηση των συμφερόντων σου. Φιλόδοξα σχέδια και όνειρα πραγματοποιούνται.

Στην αισιόδοξη φύση σου έρχεται ο Κρόνος να βάλει κάποια περιοριστικά μέτρα. Σου θυμίζει ότι έχεις κάποιες υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις στα οικονομικά. Είναι το μόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα και να μετριάσει την χαρά.

Φανερώνει επίσης ότι σε ενδιαφέρει ο έρωτας που προσδίδει σοβαρότητα και μακροβιότητα. Δεν ασχολείσαι με περιστασιακές γνωριμίες που δεν προσφέρουν τίποτα. Λίγη προσοχή στα επαγγελματικά που δείχνει ότι ξαφνιάζεσαι από μια είδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή η πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα γιατί γίνεσαι στον μεταβλητό σταυρό που ανήκει το ζώδιο σου. Είναι το φεγγάρι που φωτίζει τις στενές σχέσεις μεταξύ του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το δίλημμα που θέτει είναι μεταξύ της οικογένειας και της επαγγελματικής καταξίωσης. Πιέζεσαι και από τις δύο πλευρές. Νοιάζεσαι για το σπίτι και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές, ή επιδιορθώσεις.

Πολύ πιθανή ενδέχεται να είναι η μετακόμιση. Κληρονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, ώστε να διευθετηθούν και να δοθεί ένα τέλος. Ο Άρης από τον 12ο οίκο, φέρνει άγχος και ψυχολογική κούραση. Προβλήματα του παρελθόντος σε ταλανίζουν και ψάχνεις να βρεις λύσεις. Το αποτέλεσμα είναι να τρώγεσαι με τα ρούχα σου όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως θέλεις. Μην είσαι ανυπόμονος!

Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι σου δυσκολεύει τις διαπροσωπικές σχέσεις και φέρνει εμπόδια στα ερωτικά. Η συμμετοχή του στην πανσέληνο, σηματοδοτεί την οριστική λήξη μιας σχέσης, ή συνεργασίας, που έκανε τον κύκλο της. Φως στο τούνελ δίνει ο Ερμής με τον Ουρανό, που φέρνει ερωτικά ξαφνικά καλέσματα από το εξωτερικό. Ο Δίας που βρίσκεται στην ίδια παρέα τους σιγοντάρει!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μια ευνοϊκή πανσέληνος για σένα, που θα φέρει εξελίξεις και ολοκλήρωση επιθυμιών σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη. Τούτο το φεγγάρι προάγει την επιθυμία σου για επικοινωνίες και μετακινήσεις. Σε ευχαριστεί να κάνεις μικρές διαδρομές με ωραία παρέα, είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο. Απολαμβάνεις εκδρομές, ταξίδια και έντονη κοινωνική ζωή. Το φόρτε σου είναι το φλερτ.

Ο Άρης στον 11ο οίκο σε σπρώχνει να διεκδικήσεις τις φιλοδοξίες σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σου! Ενδέχεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ομοϊδεατών. Ο Κρόνος πάει να σε δυσκολέψει λίγο βάζοντας εμπόδια στην καθημερινότητα σου. Φέρνει κούραση και άγχος διότι έχεις αναλάβει πολλά και δεν τα προλαβαίνεις όλα. Βάλε πρόγραμμα και φτιάξε ένα οργανόγραμμα που θα ακολουθείς πιστά για να ξεμπλοκάρεις.

Ταυτόχρονα πρόσεχε την διατροφή σου, βάζοντας στο μενού μενού υγιεινές τροφές και ξεκούραση. Ο Ερμής και ο Ουρανός αφυπνίζουν την ψυχή σου και ξαφνικά βρίσκεις λύσεις για τα πάντα. Βοηθά βέβαια και ο Δίας που βρίσκεται μαζί τους. Προσοχή στα έξοδα! Επενδύσεις ναι, αλλά χωρίς μεγάλο ρίσκο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή η πανσέληνος σε βάζει στα έξοδα. Ρίχνει το φως της στα οικονομικά αλλά και σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Μερικές φορές είναι το συναισθηματικό κομμάτι που σε απασχολεί. Από την μια έρχεται το χρήμα και από την άλλη φεύγει. Δεν μπορείς να το συμμαζέψεις με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι. Έχεις αφήσει εκκρεμότητες από το παρελθόν και τώρα φανερώνονται μπροστά σου για να τις διευθετήσεις.

Ο Άρης από τον 10ο οίκο σου σε ωθεί να ρίξεις το βάρος στην επαγγελματική καταξίωση με περισσότερη εργασία. Επειδή όμως παν μέτρον άριστον, μην το παρακάνεις κιόλας. Η διοχέτευση της περίσσιας ενέργειας στην δουλειά θα σε βγάλει από πολλούς προβληματισμούς και θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα. Ο Κρόνος από τον 5ο οίκο, βάζει περιορισμούς στην διασκέδαση, την ανεμελιά αλλά και τον έρωτα.

Εκεί κι αν χρειάζεται το μέτρο. Για να τα καταφέρεις πρέπει να θυσιάσεις κάποιες ευχαριστήσεις. Ο Ερμής και ο Ουρανός ακριβώς απέναντι σου δείχνουν ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα στις σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες. Ενδεχομένως προκύψουν ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Με τον Δία στην ίδια παρέα στο τέλος μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του φεγγαριού αφού σχηματίζεται στο ζώδιο σου. Η Σελήνη βρίσκεται πάνω σου και ο Ήλιος, απέναντι σου. Φαίνεται ότι είσαι ετερόφωτος και εξαρτάσαι από τους άλλους, παρότι πρωταγωνιστής. Αυτό το φεγγάρι σε επηρεάζει άμεσα διότι ανήκεις κι εσύ στον μεταβλητό σταυρό και φέρνει σημαντικές εξελίξεις.

Ασχολείσαι εκτενέστερα με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τάσεις ανταγωνιστικές. Σε ότι αφορά τον σύντροφο, τον γάμο, τον συνεργάτη και όποιον άλλο θεωρείς σημαντικό, θα πρέπει να δώσεις το χέρι της συμφιλίωσης και του συμβιβασμού. Οι αντιπαραθέσεις δεν οδηγούν πουθενά! Ο Άρης από τον 9ο οίκο σου, σε ωθεί στην δράση, για περιπετειώδεις γνωριμίες και ταξίδια μακρινά. Διεκδικείς τον έρωτα και τις εμπειρίες που προσφέρει. Επιδιώκεις την προσωπική ανάπτυξη που έχεις βάλει σαν στόχο ζωής.

Ο Κρόνος όμως από τον 4ο οίκο βάζει φρένο στην υπεραισιόδοξη φύση σου και θέτει όρια. Φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα της οικογένειας που παρακάμπτεις. Ίσως ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας της οικογένειας σε χρειάζεται και πρέπει να προσφέρεις την βοήθεια σου.

Ο Ερμής και ο Ουρανός φέρνουν ξαφνικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας τις οποίες υιοθετείς για να βελτιώσεις την ζωή σου. Ο Δίας βρίσκεται επίσης στην ίδια παρέα και σπρώχνει προς τις θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, ρίχνει το φως της στα σκοτάδια της ψυχής σου. Τα κρυφά, τα μυστικά, τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Είναι μια δύσκολη και επίπονη διεργασία που θα σε αγχώσει. Ετούτο το φεγγάρι σε κάνει εσωστρεφή και μοναχικό. Θέλεις να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου πρωτίστως και δευτερευόντως με την τακτοποίηση των υποχρεώσεων.

Έχεις πολλά απωθημένα και τα κρατάς μέσα σου. Το φεγγάρι στραγγίζει την ενέργεια σου και η απομόνωση σε ωφελεί ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες. Ο Άρης από τον 8ο οίκο σου σε κάνει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί δεν κάνεις αυτά που επιθυμείς. Μην είσαι βιαστικός και ανυπόμονος. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο. Ο Κρόνος από τον 3ο οίκο σου, φέρνει εμπόδια στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις.

Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Συναντήσεις, επαφές και ταξίδια αναβάλλονται. Η εξωστρέφεια σε κουράζει και σε αποδυναμώνει. Το φως στο τούνελ το βρίσκει ο Ερμής και ο Ουρανός που βρίσκονται στον 5ο οίκο σου και σε βγάζουν από τα δύσκολα.

Έρχεται καινούργιος έρωτας που υπόσχεται διασκέδαση και όμορφες στιγμές. Ο Δίας που βρίσκεται στην ίδια παρέα δίνει την εύνοια για να γνωρίσεις το άτομο που θα σε ενθουσιάσει ερωτικά και θα γεμίσει την ψυχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι ευνοϊκή ως προς το ζώδιο σου και φέρνει ελπίδες, όνειρα και φιλοδοξίες που επιθυμείς να πραγματώσεις. Οι στόχοι σου ολοκληρώνονται και αποκτούν σάρκα και οστά. Επιπλέον είσαι έντονα κοινωνικός και εξωστρεφής. Παρέες, φλερτ, φιλίες και διασκεδάσεις, είναι μερικά από τα πολλά θετικά της πανσελήνου. Φίλοι και ομάδες που ανήκεις είναι υποστηρικτικοί προς το άτομο σου και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός.

Ο Άρης από το απέναντι ζώδιο σε σπρώχνει να κάνεις συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν αρκεί να είσαι ανταγωνιστικός και να αφήσεις τα ηνία στους άλλους και εσύ να παρακολουθείς ως επιτηρητής. Αυτό πραγματικά θα σε βοηθήσει. Ο Κρόνος από τον 2ο βάζει το χεράκι του και φέρνει οικονομικά εμπόδια γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τα ψιλά γράμματα στις συνεργασίες.

Για να αποφύγεις την ανασφάλεια που δημιουργεί κάνε κουμάντο και οικονομία. Ο Ερμής και ο Ουρανός θα φέρει έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια οπότε να έχεις το νου σου. Ενδεχομένως κάποιες ξαφνικές ειδήσεις να αφορούν μια μετακόμιση. Ο Δίας είναι στην παρέα και θα βοηθήσει όπως μπορεί για να πάνε όλα καλά.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα διότι σχηματίζεται στον μεταβλητό σταυρό που ανήκει και το ζώδιο σου. Είναι ένα φεγγάρι που βγάζει στο φως το δίλημμα που έχει να κάνει μεταξύ του σπιτιού και της οικογένειας. Μοιράζεσαι στα δύο και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις εξίσου καλά στους δύο αυτούς τομείς.

Νοιάζεσαι για την επαγγελματική πορεία και την κατάκτηση των μεγαλόπνοων σχεδίων, αλλά φαίνεται πως σε χρειάζεται και η οικογένεια και συγκεκριμένα ένα αγαπημένο άτομο. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα ακίνητης περιουσίας και να ολοκληρωθεί μια αγοραπωλησία.

Ο Άρης από τον 6ο οίκο σε αγχώνει για τα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι αρκετά κουραστική και πιεστική. Οργανώσου και βάλε πρόγραμμα! Όσο και να τρέχεις βλέπεις ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος. Βρίσκεσαι σε ένα αγώνα δρόμου που σε εξουθενώνει.

Χρειάζεσαι ξεκούραση διότι οι αγγαρείες δεν τελειώνουν ποτέ. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σου δείχνει ότι έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα αντέχουν οι ώμοι σου και είναι καιρός να πετάξεις τα άχρηστα από πάνω σου.

Έχεις την δύναμη και το σθένος να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως. Ο Ερμής και ο Ουρανός σε βγάζουν από τη κατήφεια αφού έρχονται ειδήσεις και νέα που δεν περίμενες και ξαφνιάζεσαι.

Μαζί με τον Δία δίνεται το έναυσμα για να ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι που θα σε ενθουσιάσουν.

 

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον άνθρωπο
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το συμπλήρωμα διατροφής που μειώνει τα τριγλυκερίδια και αδυνατίζει