Πρωτοποριακή ιδέα: Το πρώτο γυναικείο τσαντάκι-κινητό τηλέφωνο είναι γεγονός!
Η κινεζική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Honor παρουσίασε στην έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο την πρόταση της για ένα προϊόν που να παντρεύει τη μόδα με τα κινητά τηλέφωνα. Η εταιρεία παρουσίασε το Honor V Purse, ένα γυναικείο τσαντάκι που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο ή πιο σωστά ένα κινητό τηλέφωνο που μοιάζει με γυναικείο τσαντάκι.

Πρόκειται για ένα smartphone στο οποίο είναι τοποθετημένα γαντζάκια ώστε να στερεώνεται σε αυτούς ένα λουράκι τσάντας. Ο σχεδιασμός του κινητού είναι τέτοιος ώστε η οθόνη του να μπορεί να μεταβάλλει την χρωματική της απόχρωση σε οριζόντια θέση και έτσι η κάτοχος της συσκευής αλλάζοντας αν θέλει αναλόγως και τα λουράκια να εμφανίζεται συνεχώς με νέα «τσαντάκια». Προφανώς η κάτοχος θα μπορεί να επιλέξει την απόχρωση ή τις εικόνες που θα εμφανίζονται στην οθόνη έτσι ώστε το τσαντάκι-τηλέφωνο να ταιριάζει και με τα ρούχα που φοράει δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Στο τσαντάκι-τηλέφωνο μπορούν επίσης να τοποθετηθούν και άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ ίδια με αυτά που τοποθετούνται σε γυναικεία τσαντάκια.

Η Honor ανακοίνωσε ότι σε αυτή την φάση δεν σκοπεύει να ρίξει στην αγορά αυτό το προϊόν και το δημιούργησε για να δείξει ότι μπορεί η σύγχρονη τεχνολογία να συμβαδίσει και μάλιστα αρμονικά με την μόδα και άλλους τομείς της ανθρώπινης κουλτούρας. Φυσικά αν το ενδιαφέρον για αυτό το προϊόν αποδειχθεί πολύ αυξημένο πιθανότατα θα του δούμε να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά αν όχι από την Honor από κάποια άλλη εταιρεία που θα σπεύσει να καλύψει το κενό.Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υγείας: Εντατικοί υγειονομικοί έλεγχοι στα σχολεία
Επόμενο άρθροΗλιάννα Ζέρβα: Ξεπέρασε στο TikTok τις 5 εκατ. προβολές σε λίγα 24ωρα με ένα ζεϊμπέκικο!