Σειρά επαφών του Ν. Δένδια τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Όπως ανακοινώθηκε, θα έχει επαφές, μεταξύ άλλων, με Βρετανούς αξιωματούχους, όπως επίσης με ακαδημαϊκούς και ειδικούς σε θέματα αμυντικής τεχνολογίας ενόψει της δημιουργίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σήμερα το βράδυ, θα παραστεί σε εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα, την οποία διοργανώνει στην πρεσβευτική κατοικία η πρεσβεία της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ομιλήτρια τη συγγραφέα Victoria Hislop.

Αύριο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια των Imperial War Museums, Caro Howell, με την οποία θα συζητήσει την προοπτική συνεργασίας με τα Πολεμικά Μουσεία της χώρας μας και την παροχή τεχνογνωσίας, ιδίως ενόψει των σχεδιαζόμενων αλλαγών στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και της λειτουργικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση, κατά τη διάρκεια πρωινού εργασίας, στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο, με τον υφυπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, James Heappey, αρμόδιο, μεταξύ άλλων, για την Επιχειρησιακή Πολιτική των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Στα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνεται η συνεργασία σε θέματα τεχνολογίας και έρευνας, όπως και η επιχείρηση «Prosperity Guardian» στην Ερυθρά Θάλασσα.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθρο59χρονος δήλωνε Εθνικός Εισαγγελέας και Στρατιωτικός και έκανε αναρτήσεις με όπλα
Επόμενο άρθροΓ.Βρούτσης: «Τέλος η πλάκα με το γήπεδο»