Συναυλία: Εμμανουέλα Νινιράκη «Η θάλασσα είναι σαν τον έρωτα: τα τραγούδια του νερού»

Στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Η μουσική παραγωγή «Η θάλασσα είναι σαν τον έρωτα: τα τραγούδια του νερού» είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι πολιτισμού Heraklion Arts and Culture  και στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»!

Την συναυλία μπορείτε να παρακολουθήσετε on demand, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/4ZwxYZK6Quc

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τραγούδια για τη θάλασσα, για εκείνη που άλλες φορές χωρίζει στα δύο τον κόσμο μας κι άλλες γίνεται ο μόνος δρόμος για το μαζί, για εκείνη που πλανεύει τους ανθρώπους και εμπνέει τους ποιητές.

Στη νέα μουσική παράσταση της ερμηνεύτριας Εμμανουέλας Νινιράκη τραγουδάμε τραγούδια για το νερό που κάνει τον κύκλο του αδιάκοπα και μας παίρνει μαζί. Αφορμή για τη δημιουργία αυτής της μουσικής παράστασης στάθηκε το αγαπημένο και σπουδαίο ποίημα “Η θάλασσα” του Ντίνου Χριστιανόπουλου, τα δικαιώματα του οποίου έχουν παραχωρηθεί στην ερμηνεύτρια και το συνθέτη Χάρη Μανουσάκη που υπογράφει μουσικά τη μελοποίησή του. Το τραγούδι τους κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2023 από τη Formiggart.

Συντελεστές: Εμμανουέλα Νινιράκη Χάρης Μανουσάκης: ακουστική κιθάρα, loops Νίκος Βογιατζάκης: ηλεκτρική κιθάρα, slide κιθάρα Μανώλης Κανακάκης: Κανονάκι

Μια παραγωγή για το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου #HeraklionArtsandCulture

Εγγραφείτε σήμερα στο Heraklion Arts and Culture για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Source link

Προηγούμενο άρθροΚατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Επόμενο άρθροΣημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στις 12 Φεβρουαρίου