Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Κυριακή 13 Αυγούστου, ο Ήλιος από τον Λέοντα θα συναντήσει την Αφροδίτη που κινείται από τις 23 Ιουλίου σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο.

Αν η Αφροδίτη δεν ήταν ανάδρομη θα ήταν μια εξαιρετική αστρολογική όψη. Παρ΄ όλα αυτά η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα ευνοήσει ιδιαίτερα τρία ζώδια: τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες.

Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και όσον αφορά τα οικονομικά, θα προκύψει μια θετική εξέλιξη.

Υπάρχει έντονη επιθυμία για συντροφικότητα και μια τάση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι σχέσεις βελτιώνονται, νέες γνωριμίες προκύπτουν και είναι η κατάλληλη μέρα για το πρώτο ραντεβού.

Ας δούμε αναλυτικά τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο:

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και η λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς και να βγεις έξω. Διεκδίκησε όσα θέλεις και το αποτέλεσμα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Έρωτες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο και όσοι είναι ελεύθεροι θα νιώσουν την ανάγκη να φλερτάρουν.

Λέων

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στο δικό σου ζώδιο, για αυτό και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου το Σαββατοκύριακο. Η γοητεία σου είναι στο μάξιμουμ και αυτό σε κάνει ακαταμάχητο. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς!

Τοξότης

Το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία για μια εκδρομή, νέες εμπειρίες και συναντήσεις με φίλους.

Άφησε στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και διασκέδασε λίγο γιατί το έχεις ανάγκη.

Είναι ευκαιρία να δεις ανθρώπους που έχεις να συναντήσεις καιρό.

Προηγούμενο άρθροΔείτε το εντυπωσιακό βίντεο του φάρου Τουρλίτη στην Άνδρο
Επόμενο άρθροΔείτε πώς λεγόταν η Αθήνα πριν ονομαστεί… Αθήνα