Τα τρία ζώδια που νοιάζονται για τους άλλους και κάνουν τα πάντα για να τους σταθούν

Είναι γνωστό ότι αυτά τα ζώδια νοιάζονται για τους άλλους και θα κάνουν τα πάντα για να τους σταθούν σε κάθε δυσκολία ή εμπόδιο.

Είναι άτομα που δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον και πραγματικά θα σου προσφέρουν χείρα βοηθείας, όποτε και για όσο χρειαστείς.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Καρκίνος είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε Καρκίνο, να του πεις το πρόβλημά σου και να μην σε βοηθήσει ή να μην σε στηρίξει.

Δεν έχει καμία σημασία πόσο δύσκολα μπορεί να περνάει εκείνος στην προσωπική του ζωή, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Να ξέρεις ότι θα σου δώσει προτεραιότητα, θα σε ακούσει και θα ασχοληθεί μαζί σου. Και το ενδιαφέρον του, μόνο προσποιητό δεν είναι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά για το ζώδιο αυτό, ωστόσο να ξέρεις ότι η Παρθένος είναι γεννημένη για να «εξυπηρετεί», να βοηθάει και να στηρίζει. Το έχει στο αίμα της να προσφέρει υπηρεσίες, να φροντίζει και μάλιστα νιώθει πολύ καλά, όταν το κάνει.

Είναι ένα άτομο που θα νιώσει τον πόνο και τον καημό σου, θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς και μάλιστα θα το κάνει πρόθυμα. Θα τρέξει να σε στηρίξει, πριν καν εσύ της το ζητήσεις. Αρκεί να καταλάβει ότι την έχεις ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο, που ξεχωρίζει για την τρομερή ενσυναίσθησή του, αυτό είναι ο Ιχθύς. Είναι ένα άτομο που θα θυσιαστεί για σένα.

Θα βάλει όντως τις δικές σου ανάγκες, πάνω από τις δικές του και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Θα σε βοηθήσει και θα σε στηρίξει, όσο κανείς άλλος.

Θα είναι πρόθυμος να σε ακούσει, να σε ηρεμήσει, αλλά και να σε συμβουλεύσει για ό,τι κι αν σου συμβαίνει.

Είναι άλλωστε απέναντι από την Παρθένο και έτσι μοιράζεται αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη στο κομμάτι αυτό.

 

astrology.gr

Προηγούμενο άρθροBασίλης Οικονόμου: Ανεβάζει τον ρυθμό με «Τα Χαιρετίσματά μου» και πρωταγωνίστρια την Καρολίνα Καλύβα (βιντεοκλίπ)
Επόμενο άρθροΟ μυστικός νόμος της ανθρώπινης έλξης που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει