Χώρισαν η Όλγα Τρέμη με τον Νίκο Νικητέα: Τρίτο διαζύγιο για την δημοσιογράφο

Τέλος στον πολυετή γάμο τους έβαλαν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε.

Η δημοσιογράφος και ο χειρουργός, αποφάσισαν, όπως γράφει στην εφημερίδα Espresso, να χωρίσουν έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας.

Έχουν χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες και ζουν πλέον σε χωριστά σπίτια.

Οι ούτως η άλλως σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μείνει μυστικός ο χωρισμός τους, όλο αυτό το διάστημα.

Η Τρέμη ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Ο Νίκος Νικητέας με τον οποίο πήρε διαζύγιο, είναι χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (γεννήθηκε το 1961).

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολλοί ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Έγινε.

Ένα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο.

Ο,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση.

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας.

Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξη της η Όλγα Τρέμη.

Όλγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας παντρεύτηκαν στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με περίπου 70 καλεσμένους.

Θέλησαν να κρατήσουν τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, γι’ αυτό, είχαν φροντίσει να διαδοθεί ότι θα παντρεύονταν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Ρηγίλλης στις 6 το απόγευμα.

Οι καλεσμένοι μόλις την προηγούμενη μέρα ενημερώθηκαν για την αλλαγή της εκκλησίας, αλλά και της ώρας, αφού ο γάμος, τελικά, τελέστηκε στις 12.30 το μεσημέρι.

Από το πλευρό του ζευγαριού δεν έλειψαν τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους τους- ο Αλέξανδρος, γιος της Όλγας Τρέμη, αλλά και η κόρη και ο γιος του Νίκου Νικητέα.

Προηγούμενο άρθροΟι “Παγιδευμένοι”: Ο Σπύρος και ο Θοδωρής συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια
Επόμενο άρθροΟ Κιάνου Ριβς «τα έσπασε» επάνω στην σκηνή