Διαλέξτε το ιδανικό ανδρικό κούρεμα για εσάς

Το ανδρικό κούρεμα, οφείλει να είναι ιδανικό και μοναδικό για τον κάθε άνδρα χωριστά, αφού αυτό ποικίλλει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, το στυλ και την προσωπικότητα καθενός.

Επιλέξτε το ιδανικό κούρεμα για εσάς:

Οβάλ πρόσωπο

Το οβάλ πρόσωπο είναι από τα πιο εύκολα σχήματα προσώπου, αφού δεν έχουν έντονες γωνίες και μπορούν να αποκτήσουν πολλά διαφορετικά στυλ κουρέματος με την ίδια επιτυχία.

Στρόγγυλο πρόσωπο

Ένα στρόγγυλο σχήμα προσώπου, δεν έχει καθόλου γωνίες και έχει πολύ λίγο μάκρος. Έτσι για να έχετε ένα κομψό και αρμονικό αποτέλεσμα δώστε την αίσθηση του μάκρους. Δοκιμάστε χτενίσματα που έχουν ύψος και όγκο επάνω και είναι κοντοκουρεμένα στα πλάγια για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μακρόστενο πρόσωπο

Το μακρόστενο πρόσωπο είναι αυτό που έχει μεγάλη επιφάνεια και γωνίες. Κύριο μέλημα σας είναι να δώσετε την αίσθηση ενός οβάλ προσώπου, εστιάζοντας στο να μειώσετε το μακρύ σχήμα. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας ένα κούρεμα που αγκαλιάζει ένα μικρό μέρος από το μέτωπό σας, με μια διακριτική φράντζα.

Τετράγωνο πρόσωπο

Το τετράγωνο σχήμα προσώπου, χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες και τη μικρή επιφάνεια προσώπου. Ενδείκνυται να απαλύνετε τις γωνίες, επιλέγοντας ένα πιο ομοιόμορφο κούρεμα χωρίς διακυμάνσεις, για να απαλύνει όλη η εικόνα του προσώπου σας.

Σχήμα προσώπου διαμάντι

Το σχήμα προσώπου διαμάντι είναι αυτό που έχει έντονες γωνίες και μυτερό πηγούνι. Αν απαλύνετε με το κούρεμά σας τι γωνίες τότε θα δείτε πως η εικόνα σας θα είναι περισσότερο γοητευτική. Επιλέξτε ένα κούρεμα με πολύ όγκο στο επάνω μέρος, αφήνοντας ελαφρώς μακριά τα μαλλιά σας.

Σχήμα προσώπου καρδιά

Το σχήμα προσώπου καρδιά, έχει φαρδιά ζυγωματικά και μέτωπο και όσο κατεβαίνει στενεύει έχοντας αρκετά στενό πηγούνι. Για να δώσετε μια πιο αρμονική αίσθηση στο σχήμα του προσώπου σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα κούρεμα με κοντό καρέ μαλλί δίνοντας την αίσθηση ενός ομοιόμορφου σχήματος στο πρόσωπό σας.

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Παπαθανασίου: Ο τεράστιος Έλληνας που η μουσική του έφθασε μέχρι τη NASA
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Πρεμιέρα / Διεθνής συμπαραγωγή στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου 1 & 2 Ιουλίου