Πώς να δημιουργήσετε το σχέδιο περιεχομένου σας στο Instagram

Ένα σχέδιο περιεχομένου Instagram μπορεί να κάνει τη διαφορά για την αφοσίωση της επωνυμίας και την αύξηση του κοινού. Διαβάστε τις βέλτιστες πρακτικές για σχέδια περιεχομένου Instagram.

Οι αναρτήσεις σας στο Instagram δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Τότε ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε να αναδιαμορφώσετε τη στρατηγική σας και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο περιεχομένου.

Τα σχέδια περιεχομένου μπορούν να σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορείτε περιεχόμενο για να βεβαιωθείτε ότι επιτυγχάνετε συγκεκριμένους στόχους και να βοηθήσετε το περιεχόμενό σας να αποδίδει καλύτερα.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα σχέδιο περιεχομένου που αυξάνει την προσέγγιση επωνυμίας και τις μετατροπές στο Instagram. Θα μάθετε επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ενισχύσετε το περιεχόμενό σας.

1. Καθορίστε τον στόχο σας

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον στόχο ή τους στόχους σας στο Instagram.

Τι θέλετε να πετύχετε; Είναι για να αυξήσετε το κοινό σας, να αυξήσετε την αφοσίωση ή να δημιουργήσετε πωλήσεις;

Μόλις καταλάβετε το σχέδιό σας, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας για να πετύχετε αυτούς τους στόχους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) για να επισημαίνουν διαφορετικά σημεία ανάλυσης που θέλετε να παρατηρήσετε μαζί με την καμπάνια σας στο Instagram.

Αφού επιλέξετε τον στόχο σας και ορισμένους KPI, είναι ωφέλιμο να αναλύσετε τον στόχο σας σε διαφορετικά ορόσημα που θα θέλατε να φτάσετε στην πορεία.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αυξήσετε το κοινό σας κατά 20% μέχρι το τέλος του τριμήνου.

Ποια είναι μερικά ορόσημα στην πορεία που μπορείτε να σημειώσετε για να πετύχετε αυτόν τον στόχο; Ποιους τύπους περιεχομένου , θέματα ή σειρές περιεχομένου μπορείτε να δημιουργήσετε για να αυξήσετε την αφοσίωση;

Διαβάστε το άρθρο εδώ

 

 

ΠΗΓΗEPROM.GR
Προηγούμενο άρθροΣύστημα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει με ακρίβεια 90% τα εγκλήματα σε μία πόλη
Επόμενο άρθροΟ Μπένοτ Μπλανκ με τον Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει